Dragoste in timpul sarcinii

După naștere, să presupunem că ați discutat cu partenerul dumneavoastră despre dragoste in timpul sarcinii și folosirea de anticoncepționale , iar el a fost de acord cu asta.

Este necesar ca amândoi să fiți precauți din timp, cu privire la urmatoarea fertilizare, referitor la faptul că tocmai ați făcut sex. Primul ciclu menstrual post-natal, poate fi vizibil între 4 săptămâni și 6 luni, exact după nastere. Acesta poate apărea și mai târziu dacă deja alăptați.

Fiți precaută pentru că fertilizarea poate avea loc cu 14 zile înainte de prima menstruație sau chiar dacă nu apare menstruația.

SFAT : Dacă totuși alăptați copilul la un interval mic de ore dealungul zilei, și respectiv noaptea, se întâmplă ca fertilizarea să se reducă enorm de mult, deoarece sunt acei hormoni care impulsionează producerea laptelui, iar apoi degradează fertilizarea. Deci, încercați să măriți intervalul de timp din care alăptați copilul, pentru a vă menține ovulația corespunzător.

Tag-uri :

insarcinata , dragoste , sarcinii , sarcina , sex , nastere , anticonceptionale , dupa-nastere , fertilizare , ciclu-menstrual , menstruatie